Növényolajgyártó tanfolyam

Növényolajgyártó tanfolyam

Növényolajgyártó tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Növényolajgyártó, Növényolajgyártó képzés, Növényolajgyártó tanfolyam, Felnőttképzés

növényolajgyártó étolajok előállítására alkalmas olajmagvakból vagy olajtartalmú növényi részekből sajtolással, szükség szerint az olajkinyerés elősegítése érdekében hőkezeléssel, valamint szűréssel különböző étolajokat és sajtolási melléktermékeket állít elő. Célja olyan étolaj, valamint olajmagfeldolgozási melléktermék létrehozása, amely állandó és ellenőrzött minőségben, meghatározott fogyasztói vagy megrendelői igények kielégítésére alkalmas; ide-értve az általános étkezési, vendéglátóipari, esetenként technikai célú felhasználást is.

Tájékozott az elérhető alapanyagokból történő olajmagfeldolgozás elméletéről és gyakorlatáról. A nemzetközi logisztikai rendet ismeri és – adott esetben szoftveres – készletgazdálkodásra, nyomtatványkezelésre képes. Szakszerűen kezeli az olajmagfeldolgozás berendezéseit, vala-mint képes ezek napi megelőző karbantartására. Betartja a munkavédelmi, élelmiszerbiztonsági, higiéniai és környezetvédelmi előírásokat, felelősséget vállal a betanított dolgozókért. Középszinten szakirodalmat tanulmányoz, követi a hazai és nemzetközi ajánlásokat és előírásokat.

Szakképesítés sorszáma: 07214003
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /-  #növényolajgyártó #növényolajgyártótanfolyam #növényolajgyártóképzés #növényolajgyártótanfolyamról #növényolajgyártóoktatás #növényolajgyártóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Növényolajgyártó | Élelmiszergyártás | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések