Műszeres analitikus tanfolyam

Műszeres analitikus tanfolyam

Műszeres analitikus tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Műszeres analitikus, Műszeres analitikus képzés, Műszeres analitikus tanfolyam, Felnőttképzés

A műszeres analitikus önállóan vagy magasabban képzett szakember irányításával kutató, vizsgáló vagy üzemi laboratóriumokban vegyipari, gyógyszeripari, élelmiszeripari, kőolajipari, környezetvédelmi folyamatokkal kapcsolatos műszeres analitikai vizsgálatokat végez.

Korszerű műszeres analitikai módszereket alkalmaz informatikai háttérrel, vezérlő és adatfeldolgozó szoftverek alkalmazásával. Részt vesz módszer és folyamat validálásában, új analitikai módszerek kidolgozásában, valamint külső és belső auditokon. A vizsgálatokhoz kapcsolódó mintavételi, minta-előkészítési tevékenységet végez.

Felel a műszerek üzemkész állapotban tartásáról és karbantartásukról. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, tűz-munka-, környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával végzi. A munkaköréhez kapcsolódó adminisztrációs feladatokat a minőségügyi előírások szerint dokumentálja az informatikai háttér használatával.

Szakképesítés sorszáma:07115002
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

# /- #műszeresanalitikus #műszeresanalitikustanfolyam #műszeresanalitikusképzés #műszeresanalitikustanfolyamról #műszeresanalitikusoktatás #műszeresanalitikusvizsga

Műszeres analitikus tanfolyamÁltalános műszaki (mérnöki) képzés Vegyipar | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések