Busz javítás.

Gyöngyösi mezőgép és járműtechnika Kft. Járművek szervizelése új dimenzióban.
Cégünk korszerű autóbuszok számítógépes diagnosztikai programokkal dolgozik, amelyek tartalmazzák a fék- és levegőveszteség mérést,
az elektromos rendszer diagnosztikai műszereit, és az adatbázist az Európában használatos haszongépjárművek és autóbuszok számára.
Karosszériaműhelyünk modern hegesztési technológiával és professzionális karosszéria húzó felszereléssel dolgozik, és vállalja a sérült
vagy korrodált elemek cseréjét és javítását.

Az alábbiakban felsoroljuk a kínált szolgáltatásokat, amelyek autóbuszokon és haszongépjárműveken is elérhetőek:

 • Állapotfelmérés és megbontásos vizsgálatok

 • Nemzetközi és belföldi vizsgáztatás, TEMPO 100 VIZSGA

 • Időszakos átvizsgálás

 • Futómű beállítás és javítás

 • Fékmérés és állítás, valamint féklevegő-veszteség mérés

 • Karosszéria kis- és nagyjavítások, valamint a legmodernebb
  fényezőkamrában történő fényezés

 • Elektromos javítások, hibakód olvasás és törlés

 • Tachográf kalibrálás és sebességkorlátozó hitelesítés

Műhelyünk az alábbi típusú autóbuszokon végezhet megbontásos vizsgálatot a
Közlekedési Felügyelet kijelölése alapján: NEOPLAN, MERCEDES, BOVA, SCANIA,
SETRA, DAF, LAG-VAN HOOL, IKARUS, DRÖGMÜLLER, RENAULT, CSEPEL UNION és PEGASO.

A legjobb:  Busz javítás.

Lista a szolgáltatásainkról, amelyek közé tartozik az autóbuszfelújítás, karbantartás és restaurálás, valamint az
alkatrészgyártás és javítás, beleértve az üregvédelmet, a differenciálművet, a futóművet, a kormányművet és a sebességváltót.
Ezenkívül foglalkozunk autószereléssel, autóvillamossági javítással, fékjavítással, festéssel és felületkezeléssel, gépi forgácsolással
és haszongépjárművek felújításával és javításával. Egyedi alkatrészgyártást is kínálunk, valamint különböző márkájú járművekkel
dolgozunk, beleértve a DAF-ot, a MAN-t, a Mercedes-t, a Neoplant, a Scaniat, a Setrát, a Solarist és a Volvót, valamint az Ikarus
régi modelleit. További szolgáltatásaink közé tartozik a kompresszor, a légfék, a gáz és a kábelkorbács javítása, a karosszérialakatolás,
az utasülés javítása és kárpitozása, valamint a műszaki vizsgára felkészítés. BOSCH, Knorr-Bremse, Linde és Wabco is szerepel a munkáink között.

Cégünk teljeskörűen foglalkozik autóbuszok és haszongépjárművek javításával, felújításával, és gépalkatrészek gyártásával.


Busz javítás:

 • Az autóbuszok és haszongépjárművek teljeskörű javítása és felújítása, beleértve a busz javítást is, fontos része a tevékenységi körünknek.
 • Célunk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, beleértve a busz javítást is.
 • Vállaljuk új és használt haszongépjárművek, beleértve az autóbuszok javítását is.
 • A busz javítás mellett számos további szolgáltatást is kínálunk ügyfeleinknek.
 • Cégünk elkötelezett az ISO 9001:2000-es minőségügyi tanúsítvány magas színvonalának fenntartása iránt, amely biztosítja, hogy a busz javítása és más szolgáltatásaink is kiváló minőségűek legyenek.
 • Az autóbuszok és haszongépjárművek javítása és felújítása mellett saját gépalkatrészeket is gyártunk, beleértve azokat, amelyek a busz javításához szükségesek.
 • Cégünk rendelkezik a szükséges technikai és személyi háttérrel, hogy a busz javítása és más szolgáltatásaink maradéktalanul megfeleljenek a vevői igényeknek és a magas követelményszintnek.
 • Ha minőségi busz javításra van szüksége, akkor válassza cégünket, amely már több, mint 60 éve foglalkozik haszongépjárművek javításával, beleértve az autóbuszokét is.
 • Az autóbuszok és haszongépjárművek teljeskörű javítása és felújítása mellett számos szakmai képzést is kínálunk az ügyfeleinknek, amelyek között szerepel a busz javítása is.
 • Amennyiben elromlott az autóbusza, bátran forduljon hozzánk, és mi segítünk azonnali busz javítással.
 • Az autóbuszok és haszongépjárművek javítása és felújítása során mindig a legmagasabb színvonalat tartjuk szem előtt, beleértve a busz javítását is.

A tartalom történeti bemutatást ad a Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft-ről, melynek elődje az 1960-as évek elején alakult ki, kezdetben
főként traktorok javításával és alkatrészek gyártásával foglalkozva. Az 1970-es évek elejétől a gyárban fokozatosan erősödött a közúti gépjárműjavítás,
és a busz javítás mellett más járművek és gépek fő- és kisfődarabjainak javításával és gépalkatrészek gyártásával is foglalkoztak.
A Szolnoki MEZŐGÉP Vállalat Rt.-vé alakulva a gyár meghatározó szerepet játszott a régióban, majd 1992-től megkezdődött néhány egység privatizálása.
A Gyöngyösi Gyár privatizációjára 1996. április 1-jén került sor, majd 1998-ban az Ózd-farkaslyuki telephelyet vásárolták meg.
A Gyöngyösi MEZŐGÉP és Járműtechnika Kft. privatizációjára is 1996-ban került sor, és a tulajdonosváltást követően a társaság
két jól elkülöníthető tevékenységet folytat: gépgyártást és javítást.

Az emberiségnek sok kihívással kell szembenéznie a jelenlegi korban, mint például a klímaváltozás, az élelmiszerhiány, az energiahatékonyság, a társadalmi
egyenlőtlenségek, a globális járványok és még sok más. Az ilyen kihívásokkal való szembenézés érdekében az embereknek össze kell fogniuk és
együttműködniük a megoldások megtalálása érdekében. Fontos, hogy szem előtt tartsuk a fenntartható fejlődés és az emberi jólét fontosságát,
valamint támogassuk a tudományos kutatásokat és a technológiai innovációkat, hogy megtaláljuk a megoldásokat ezekre a problémákra.
Az embereknek fel kell vállalniuk a felelősséget a bolygó és egymás jövője iránt, és cselekedniük kell annak érdekében, hogy jobb és fenntarthatóbb világot teremtsenek
maguknak és az utánuk következő generációknak.

A Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft kiváló szolgáltatást nyújt a teherautók, autóbuszok és személygépjárművek szervizelésében.
Az ügyfelek magas színvonalú és megbízható szolgáltatást kapnak az autók javítása, karbantartása és ápolása során.
A szakemberek sok éves tapasztalattal és szakértői tudással rendelkeznek, így biztosítva a hatékony és gyors javítást, a minőségi alkatrészek beszerzését
és az átfogó diagnosztikát.  A Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft elkötelezett a kiváló ügyfélkiszolgálás és az elégedett ügyfelek iránt, így biztosítva, hogy
a szervizelés minden egyes lépése maximálisan megfeleljen az ügyfelek elvárásainak.

Miért éppen a Gyöngyösi mezőgép és járműtechnika Kft választani:
Azonban általánosságban néhány érvet fel tudok sorolni, ami miatt a Gyöngyösi mezőgép és járműtechnika Kft.
lehet vonzó választás a járműjavítás és karbantartás terén:

 1. Tapasztalat: Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a járműjavítás és karbantartás területén, így biztos lehet benne, hogy járművével megbízható szakemberek dolgoznak.
 2. Szakértelem: Szakembereink rendelkeznek a szükséges tudással, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzék a járműjavítás és karbantartás összes feladatát.
 3. Személyre szabott megközelítés: Cégünk arra törekszik, hogy minden ügyfelének egyedi igényeihez igazodva nyújtsa a legmegfelelőbb szolgáltatásokat.
 4. Javításra váró járművek helyszíni átvétele: Amennyiben nem tud eljönni hozzánk, mi elszállítjuk a javításra szoruló járművet.
 5. Garancia: Az általunk végzett munkákra garanciát vállalunk, így biztos lehet abban, hogy járműve a javítás után hosszú távon is megbízhatóan fog működni.
 6. Minőségi alkatrészek: Cégünk kizárólag minőségi alkatrészeket használ a javítások során, így biztos lehet benne, hogy járműve részei hosszú távon is megbízhatóan működnek majd.
 7. Rugalmasság: Cégünk igyekszik rugalmasan alkalmazkodni ügyfelei igényeihez, így akár azonnali vagy sürgős javításokat is vállalunk.
 8. Átlátható árak: Az árakat előzetesen megbeszéljük az ügyféllel, így nem kell kellemetlen meglepetésekkel számolnia a fizetésnél.
 9. Gyorsaság: Cégünk arra törekszik, hogy minél rövidebb idő alatt végezzük el a járműjavítást, így hogy ügyfeleink minél hamarabb újra használhatják járművüket.
 10. Megfizethetőség: Az áraink versenyképesek, így ügyfeleink megfizethető áron juthatnak hozzá a minőséghez.

Autóbuszok és haszongépjárművek szervizének szakértői vagyunk, akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek.
Legyen szó időszakos átvizsgálásról, karambolos javításról vagy bármilyen más problémáról a járművén, szakképzett szakembereink a legmodernebb technikával és eljárásokkal hárítanak el minden hibát.

Szakképzett szakembereink a legmodernebb technikával és eljárásokkal hárítanak el minden hibát járművéből. 
Minden egyes tevékenységünk precízen és hatékonyan van elvégezve, hogy a járművek hosszú élettartamúak legyenek és maximális teljesítményt nyújtsanak.

Vállaljuk a teljes körű motor, futómű, fék és kuplung javítást, valamint a fék- és rázópad vizsgálatokat, a diagnosztikai vizsgálatokat, a fényszóró- és futóműállítást,
a számítógépes motor- és hibadiagnosztikát, az időszakos karbantartásokat, a teljes körű gépjármű villamossági javítást, a szélvédő csereket, a
kőfelverődések szakszerű javításait, valamint a fényezést és az egyedi design kialakítását is, amelyekhez szerződéses partnerekkel dolgozunk együtt.